SPAR - Natur*Pur dječja hrana

Kad je u pitanju prehrana dojenčadi i male djece, mame i tate žele samo najbolje za svoju djecu. Pogotovo u osjetljivom razdoblju dohrane naglasak je na najboljoj kvaliteti. SPAR je razvio pod robnom markom SPAR Natur*pur bio proizvode čiji su sastojci pomno odabrani te zadovoljavaju zahtjeve kako roditelja tako i djece.

Raznovrsnost u staklenki – voćne kašice!
Prve žličice nisu samo za roditelje poseban doživljaj. Bebe po prvi put upoznaju čist okus naših raznovrsnih namirnica. Stoga upravo te namirnice moraju odgovarati najvišim standardima kvalitete. Nove SPAR Natur*pur bio kašice u staklenkama za bebe ubrajaju se u prve proizvode vlastite marke koji su proizvedeni prema najstrožim kriterijima pravilnika o dohrani dojenčadi (babyfood-standard) te se kontinuirano kontroliraju.

NOVO: biodinamička kvaliteta
Zbog živog kružnog gospodarstva bio-dinamička poljoprivreda smatra se najodrživijim oblikom poljoprivrede te daleko nadilazi zahtjeve Pravilnika o ekološkoj proizvodnji Europske Unije. Biodinamički proizvodi su nešto posebno te istovremeno rezultat dosljednog i predanog rada čovjeka s uvjerenjem, znanjem i umijećem. Nisu samo stroge smjernice koje osiguravaju ovu istaknutu kvalitetu, nego se više radi o istinskom skladu između čovjeka i prirod