𝐒𝐥𝐚𝐯𝐢𝐦𝐨 3. rođendan, 𝐩𝐫𝐨𝐬𝐥𝐚𝐯𝐢𝐭𝐞 𝐬 𝐧𝐚𝐦𝐚!

Prošlo je 1095 dana od kada smo otvorili vrata te kako se zajedno svakodnevno družimo uživajući u kupovini, gastronomskim delicijama, zabavnim projekcijama i šarenim radionicama. Taj veliki broj želimo i na pravi način proslaviti i to upravo s vama, našim vjernim posjetiteljima. Pridružite nam se 9. i 10. prosinca, jer smo za našu trogodišnjicu spremili pregršt pogodnosti, zabave i događanja!

Razveselite se uz:

Promocije, popuste i darove iznenađenja.

  • PET CENTAR – Ekskluzivno za članove Pet centar kluba -15% na sav asortiman za kupnju iznad 30€
  • DM – 15x više bodova na ukupnu kupnju iznad 25€. Više informacija potražite u dm prodavaonici.
  • FAVBET – Uživaj u dodatnoj dozi uzbuđenja i dobitaka. Igraj s minimalnim ulogom od 0,20€ na slot aparatima i ostvari priliku osvojiti fantastične nagrade u Favbet promociji “Vreća Sreće”.
  • CINE&FUN – Za jedan sat kupljene igre 1 sat igre gratis
  • POKLONI IZNENAĐENJA – pripremili smo hrpu darova koja čekaju samo vas. Sa svakom kupnjom iznad 20 € birate svoju kuglicu iznenađenja u kojoj se nalazi neki divan poklon. Nakon kupnje sačuvajte svoj račun i posjetite naš infopult gdje vas čekaju posebna, rođendanska iznenađenja.

Oslikavanje lica za naše najmlađe posjetitelje.


Nastup mađioničaraMađioničar Vladimir. Magic Vladimir koji će unijeti čaroliju u naš prostor. U svoj šešir spremio je brdo trikova i ogromnu zabavu za male i velike. Na pozornici Cine&Fun kina u Subotu, 9.12.2023. u 15:30 začarati će cijeli Jug Mall.


Glazbeni nastup – HJER koji će nas zabavljati svojim ritmovima. Plesna atmosfera i autentične izvedbe HJERA kreću 9.12.2023. u 17 sati na prvom katu.


Besplatne kino projekciju uz besplatne kokice

Za naš 3. rođendan Cine&Fun kino je u subotu 9.12. pripremilo besplatne projekcije filmova. Uz super film, naravno ne smiju faliti ni grickalice, zato su i male kokice za gledatelje besplatne. Odaberite svoj omiljeni film s popisa i obavezno rezervirajte karte jer je broj mjesta ograničeni.

𝐓𝐞𝐫𝐦𝐢𝐧𝐢 𝐛𝐞𝐬𝐩𝐥𝐚𝐭𝐧𝐢𝐡 𝐟𝐢𝐥𝐦𝐨𝐯𝐚 𝐬𝐮:

🟥 12:00 – Vrapčić Richard

🟧 17:00 – Nestašna Zubić vila

🟨 19:00 – Paw patrol


Selfie box s raznim atraktivnim rekvizitima.


Posjet Djeda Božićnjaka s prigodnim darovima.

Stiže nam Djed Božićnjak u posjetu. U našem centru boravit će od 13 do 16 sati, gdje su sva djeca dobrodošla za slikanje i druženje.


Podjela slatkiša za sve naše posjetitelje.

Dođite i proslavite s nama ove posebne dane!🎊✨ Vidimo se na proslavi!