TRGOVAČKI CENTAR JUG MALL
Savršen za svaku kupnju!

Posjetite nas i uživajte u pogodnostima našeg centra

TRGOVAČKI CENTAR JUG MALL - O CENTRU

Jug Mall suvremeno je mjesto za shopping i razonodu namijenjeno cijeloj obitelji. Objedinjuje sadržaje za zabavu i opuštanje te ukupno 11 popularnih trgovina i poslovnica za kupovinu od namirnica do svega potrebnog u kućanstvu i svakodnevnom životu.

Nedaleko od centra grada, u središtu Čakovečkog juga i neposrednoj blizini II. osnovne škole, crkve sv. Antuna Padovanskog te brojnih ugostiteljskih i poslovnih objekata smjestila se prava zanimacija za sve dobne skupine.

Uz ponudu poznatih brendova poput drogerije dm, SPAR, PEPCO, Mana, Cvjetni atelje Nataša, Pet centar te Cine&Fun kao pokretače zabave s igraonicom i modernom kino dvoranom. Jug Mall ugošćuje kladionice FAVbet i Germania, zatim poznatu međimursku “stanicu” za odličnu kavu i čavrljanje Park’s Caffe bar te jedinstven i moderan restoran s autentičnom talijanskom kuhinjom Restoran & Bar Boccone.

Malo je reći da ćete uživati u ovim posebnim sadržajima centra, a možete se i opustiti jer Jug Mall je osigurao dovoljno parkirnih mjesta oko objekta te RBA i Erste bankomate koji su dostupni od 0 do 24 sata. Također, s velikom pažnjom razmišljalo se i o pristupačnosti, stoga centar povezuju pokretne stepenice i dizalo te su svi dijelovi objekta prilagođeni i dostupni osobama s invaliditetom!

ZNAČAJKE CENTRA

RESTORAN

KUPOVINA

KAFIĆ

VELIKI PARKING

BANKOMAT

INVALIDSKI PRISTUP