TRGOVAČKI CENTAR JUG MALL
Savršen za svaku kupnju!

Posjetite nas i uživajte u pogodnostima našeg centra

Trgovački centar, stepenice u Jug Mall-u

TRGOVAČKI CENTAR JUG MALL - O CENTRU

Jug Mall suvremeno je mjesto za shopping i razonodu namijenjeno cijeloj obitelji. Objedinjuje sadržaje za zabavu i opuštanje te ukupno 14 popularnih trgovina i poslovnica za kupovinu od namirnica do svega potrebnog u kućanstvu i svakodnevnom životu.

Nedaleko od centra grada, u središtu Čakovečkog juga i neposrednoj blizini II. osnovne škole, crkve sv. Antuna Padovanskog te brojnih ugostiteljskih i poslovnih objekata smjestila se prava zanimacija za sve dobne skupine.

Uz ponudu poznatih brendova poput drogerija dm, SPAR, PEPCO, Ghetaldus optika, Mana, Mobia, Silver for you, Cvjetni atelje Nataša, pokretače zabave igraonicu Twister te Cine&Play modernu kino dvoranu, Jug Mall ugošćuje kladionice FAVbet i Germania, zatim poznatu međimursku “stanicu” za odličnu kavu i čavrljanje Park’s Caffe bar te jedinstven i moderan restoran s autentičnom talijanskom kuhinjom Restoran & Bar Boccone.

Malo je reći da ćete uživati u ovim posebnim sadržajima centra, a možete se i opustiti jer Jug Mall je osigurao dovoljno parkirnih mjesta oko objekta te RBA i Erste bankomate koji su dostupni od 0 do 24 sata. Također, s velikom pažnjom razmišljalo se i o pristupačnosti, stoga centar povezuju pokretne stepenice i dizalo te su svi dijelovi objekta prilagođeni i dostupni osobama s invaliditetom!

ZNAČAJKE CENTRA

RESTORAN

SHOPPING

KAFIĆ

VELIKI PARKING

BANKOMAT

INVALIDSKI PRISTUP