O NAMA:

Cine&Fun – gdje je zabava glavni pan!

Novi koncept zabave za cijelu obitelj uz poslovnu zonu, Cine&Fun otvorio je svoju prvu lokaciju u Čakovcu.

Kino, dječja igraonica, multimedijalna dvorana, event centar i još mnogo toga, u cjelini tvore Cine&Fun zonu zabave, inovacije i posebnih doživljaja.

Tematski zabavni sadržaji protežu se na preko 300 m2, a animatorski tim dočekuje mališane na igri, proslavama rođendana, kreativnim programima, predstavama i dr.
Uđite u dječji svijet iz budućnosti gdje se s vama igraju droidi i roboti, a okoliš je kao iz fimova znanstvene fantastike.

Cine&Fun kino dvorana opremljena je najnovijim tehnologijama- atraktivnog dizajna i bogatim filmskim programom očekuje svoje prve gledaoce uz najfinije kokice u gradu te ostalu gastro ponudu.
Ne propustite top ponudu dječjih rođendana u kinu, ponudu za obitelji i grupe, studente i umirovljenike.
Moderne tehnologije omogućuju zabavu i kada dvorana nije u filmskoj “priči”, raznolike konzolne igre i digitalni sadržaji zabaviti će i najzahtjevnije zaljubljenike u multimediju.

Cine&Fun pomno bira sadržaj za svoje posjetitelje i osigurava najbolju zabavu za sve uzraste.

U potrazi ste za idealnim prostorom za prezentaciju svojih usluga, proizvoda, edukacije ili team building? Prezentacija nove knjige ili stand up-moderno opremljen prostor dvorane, sa svim potrebnim sadržajem, osigurava vašem poslovanju boost kojeg tražite.

Najmodernije tehnologije zajedno s Cine&Fun osobljem osigurati će Vam novu dimenziju zabave i doživljaja koje ne smijete propustiti!

RADNO VRIJEME:

Svaki dan od 9:00 do 21:00