O NAMA:

Favbet je međunarodna tvrtka s 20 godina iskustva u sektoru sportske zabave. Prisutni smo u više od 10 zemalja, među kojima je i Republika Hrvatska.
Svojim uslugama zabavljamo više od 1.000.000 korisnika diljem svijeta, u kojem nas zastupaju sportski ambasadori: Ivan Rakitić, Filip Hrgović, Alexander Hleb, Adrian Mutu, Andrij Ševčenko, Olexandr Usyk, Artem Milevski, Roman Dolidze te boksač Denys Berinchyk.

Favbet automat klubovi dio su Favbet grupacije, a brojnim igračima u Republici Hrvatskoj zabavu pružaju na trenutnih 14 lokacija (potraži niže).
Moderne i uzbudljive igre na sreću Favbet automat klubova zadovoljit će zahtjeve i najstrastvenijih igrača, dok će im naše ljubazno, profesionalno i diskretno osoblje bez iznimke biti na raspolaganju u svakom trenutku.

Igrači i gosti Favbet automat klubova mogu se uz najbolje tečajeve i ponudu kladiti na brojne sportske događaje. Dok uživaju u jednom od naših moderno uređenih barova sa širokom ponudom bezalkoholnih i alkoholnih pića te uz veliki video-zid za praćenje važnih utakmica i ostalih atraktivnih sportskih događaja.

Potražite nas i sljedećim lokacijama:
Rijeka (Martinkovac 12 i Trg 111. brigade hrvatske vojske bb)
Čakovec (Ulica Tomaša Goričanca 1)
Vinkovci (Ulica Hansa Dietricha 24)
Split (Joker- Put Brodarice 6)
Nedelišće (Ulica Martina Viljevca 2a)
Popovača (Zagrebačka ulica 13)
Osijek (Trg bana J. Jelačića 18)
Pula (Tomasinijeva 26)
Sveti Ivan Zelina (Ante Starčevića 5)
Zagreb (Utinjska ulica 9)
Donji Miholjac (Augusta Šenoe 1)
Đakovo (Ulica Franje Račkog 95)
Zadar (Gaženička cesta 28c)

RADNO VRIJEME:

Svaki dan: 8:00 – 0:00