O NAMA:

Dobrodošli u Pet centar – vašu omiljenu poslovnicu za kućne ljubimce!

Pet centar posvećen je brizi o vašim krznenim prijateljima. Nova, prostrano uređena trgovina nudi sve što vam je potrebno za sretan i zdrav život vašeg ljubimca. Bez obzira imate li psa, mačku, pticu, ribu ili neki drugi kućni ljubimac, U trgovini pet centar ćete pronaći širok asortiman proizvoda i usluga koji će zadovoljiti sve njihove potrebe.

Poslovnica Pet centar u Jug Mallu opremljena je prema najvišim standardima, pružajući siguran i ugodan prostor kako za vas, tako i za vašeg ljubimca. Ljubazna i stručna prodajna ekipa stoji vam na raspolaganju za odgovore na sva vaša pitanja i pruži vam savjete o pravilnoj prehrani, njezi, treniranju i ostalim važnim aspektima skrbi o kućnim ljubimcima.

Pronađite širok izbor visokokvalitetne hrane za kućne ljubimce, uključujući specijaliziranu hranu za pse i mačke s posebnim potrebama. Također, u ponudi se nalaze raznovrsne vrste poslastica, igračaka, kreveta, ogrlica, povodaca i ostalog pribora koji će vašem ljubimcu osigurati udobnost i zadovoljstvo.

Uz to, u Pet centru možete pronaći i bogat izbor proizvoda za njegu i higijenu vašeg ljubimca. Police su pune šampona, četki, škara za nokte, četkica za zube i ostalih proizvoda koji će vam pomoći da vaš ljubimac izgleda sjajno i osjeća se zdravo.

S Pet centrom možete biti sigurni da ćete pronaći sve što je potrebno za kućne ljubimce.

RADNO VRIJEME:

Ponedjeljak – subota: 8:00 – 21:00

Nedjelja: 8:00 – 16:00